e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου στην αθωνική Μονή Ξενοφώντος για την εορτή του Αγίου Παχωμίου


Σήμερα, 15/28 Μαΐου 2019, στη Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους, κατά την εορτή του Αγίου Παχωμίου του Μεγάλου, καθιδρυτού του κοινοβιακού Μοναχισμού, προέστη της Ευχαριστιακής Συνάξεως ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ο οποίος αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί προσκυνηματική ιεραποδημία στο Περιβόλι της Παναγίας. 
     Τον φιλοξενούμενο Μητροπολίτη Ζακύνθου πλαισίωσαν ο Καθηγούμενος της περιώνυμης αυτής Μονής, Πατέρες εκ της Αδελφότητος και φιλοξενούμενοι Πατέρες, μεταξύ των οποίων ο π. Ρωμανός Φωκάκης και ο π. Αναστάσιος Σαλαπάτας. 
     Ο π. Αναστάσιος μερίμνησε και για το δημοσιευόμενο εδώ φωτο-ρεπορτάζ. Τον ευχαριστούμε θερμά!








































Δεν υπάρχουν σχόλια: