e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Πατριαρχικός Εκπρόσωπος και Αγιορείτες στα Εσπέρια των Ονομαστηρίων του Προκαθημένου της Ουκρανίας Επιφανίου


Εσπέρας Παρασκευής, 24ης Μαΐου 2019 (11/5, με το ιουλιανό ημερολόγιο) στην χρυσότρουλο Ναό του Αγίου Μιχαήλ Κιέβου, για τα εόρτια Εσπέρια της μνήμης του Αγίου Επιφανίου, Επισκόπου Κωνσταντίας και Αρχιεπισκόπου Κύπρου, συνάμα δε και τα ονομαστήρια του φερωνύμου Προκαθημένου της Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας κ. Επιφανίου
     Κατά την Αγρυπνία που έγινε προέστη ο εορταζόμενος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας, ενώ προσήλθε ο Απεσταλμένος του Οικουμενικού Πατριάρχου, Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, όντος παρόντος και του Εφηφισμένου Επισκόπου Ολβίας Επιφανίου. [Δείτε τη σχετική 1η φωτό, ανωτέρω]. 
     Κατέφθασαν επίσης και εξ Αγίου Όρους και Ελλάδος Κληρικοί, οι οποίοι θα είναι αύριο και αυτοί συμμέτοχοι στη χαρά του νέου Επισκόπου, του πρώτου Έλληνα Επισκόπου της Ουκρανίας.




















































Δεν υπάρχουν σχόλια: