e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Αποφοίτηση σπουδαστών Διαθρησκειακού Προγράμματος στο Παρίσι [photos + video]


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ παρευρέθη και μίλησε στην τελετή αποφοιτήσεως του τρίτου κατά σειρά έτους λειτουργίας ειδικού Προγράμματος της Σχολής Πολιτικών Επιστημών Παρισίων, που έχει σκοπό την επιμόρφωση θρησκευτικών λειτουργών στο Διαθρησκειακό Διάλογο. 

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας είναι ένας εκ των ιδρυτικών μελών του Προγράμματος αυτού, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Γαλλικού Κράτους. 

Φέτος, αποφοίτησαν από το Πρόγραμμα επίσης ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Andriy Svynarov και ο ορθόδοξος θεολόγος και αγιογράφος κ. Maciej Leszczynski.

Στο Πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν φοιτητές από τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ιταλία.


















Δείτε βίντεο από την ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Γαλλίας:





Δεν υπάρχουν σχόλια: