e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτου Ζακύνθου στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου


Εθιμοτυπική επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄ πραγματοποιήθηκε σήμερα (10.9.2019) το πρωί, στον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Γιώργο Στασινόπουλο, ώστε να εκφράσει ευχές και ευλογίες επί τη αναλήψει των καθηκόντων του. 
     Τον Μητροπολίτη συνόδευαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας και ο Γραμματέας Ι. Μ. Ζ. Πέτρος Παράσχης. Τους υποδέχθηκε θερμά στο γραφείο του ο κ. Στασινόπουλος, μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Δρ Κωνσταντίνο Καποδίστρια και Κατερίνα Μοθωναίου, όπως και άλλους συνεργάτες της Αντιπεριφέρειας. 
     Ο Μητροπολίτης εξέφρασε θερμές ευχές για το δύσκολο έργο που επωμίζεται η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και δη η Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου για την προώθηση των μεγάλων έργων του τόπου, ιδίως όμως του μεγαλεπήβολου έργου της υλοποίησης της ήδη ειλημμένης απόφασης εκ μέρους της προηγούμενης Κυβέρνησης για την αποκατάσταση του σεισμοπαθούς Καστρομονάστηρου στα Νησιά Στροφάδες. 
     Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι συνεργάτες του ευχαρίστησαν για την επίσκεψη και τις ευχές, δεσμεύτηκαν μάλιστα ότι, υπό την ηγεσία της Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων κ. Ρόδης Κράτσα, το έργο των Στροφάδων, όπως και άλλα έργα πνοής για την τοπική Εκκλησία και τη Ζάκυνθο θα προχωρήσουν υλοποιούμενα.









Δεν υπάρχουν σχόλια: