e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη Μονή Βλατάδων | Τρισάγιο του μακαριστού Μητροπολίτου Τυρολόης


Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και η Συνοδεία του, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ε.έ., μετέβησαν εις την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή των Βλατάδων Θεσσαλονίκης, γενόμενοι ευλαβώς δεκτοί υπό του Καθηγουμένου αυτής, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου, πολλών Ιεραρχών και εκλεκτών προσκεκλημένων μεταξύ αυτών του Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβερνήσεως και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως του ο Παναγιώτατος ετέλεσε αρχικώς Τρισάγιο επί του μνήματος του μακαριστού Μητροπολίτου Τυρολόης και Σερεντίου κυρού Παντελεήμονος (Ροδοπούλου) και εν συνεχεία τα Εγκαίνια του ανακαινισθέντος Ηγουμενείου της Μονής.








ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: