e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Νέο "Αληθώς": Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, διάλεξη για την τέχνη των Χριστουγέννων και εικαστική έκθεση (29.12.2019)


Έχουμε τη χαρά να γνωστοποιήσουμε την προσεχή δράση του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου ΑΛΗΘΩΣ: 
Την ερχόμενη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα, 29η Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους, τελευταία Κυριακή του 2019, ώρα 7 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου εν Ζακύνθω και στο πλαίσιο της εορτής της Θείας Γέννας, ο αγιογράφος και ζωγράφος κ. ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΑΖΗΣ-ΣΕΝΤΗΣ θα παρουσιάσει -με διαφάνειες- την εργασία του: «Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ. ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ».
Αμέσως μετά, η Μικτή Χορωδία «Το Φιόρο του Λεβάντε», υπό την διεύθυνση του κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΛΛΙΑ, θα παρουσιάσει συναυλία με δημοφιλή εορταστικά ακούσματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Το ίδιο βράδυ (29/12) και μετά το πέρας της συναυλίας, στην διπλανή Αίθουσα της Ενοριακής Βιβλιοθήκης, θα γίνει καταληκτήρια επίσκεψη των φιλότεχνων ενδιαφερόμενων στην Έκθεση αγιογραφικών και  κοσμικών έργων τέχνης του κ. Νίκου Μπιάζη-Σεντή.
Όσοι φιλέορτοι και φιλότεχνοι, καλοδεχούμενοι και σε αυτή τη βραδιά του "Αληθώς"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: