e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Αύριο, η εορτή της Θείας Αναλήψεως στο Παρεκκλήσιο Αγ. Ταξιαρχών και Νικολάου εν Βανάτω


Αύριο Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας αναθυμάται λειτουργικά, σαράντα ημέρες μετά την Ανάσταση του Χριστού, την Ανάληψή Του στον Ουρανό, θα γίνει θεία Λειτουργία στην Ενορία μας για να τιμήσουμε τη μεγάλη αυτή δεσποτική εορτή.

Η Ευχαριστική αυτή Σύναξη θα αρχίσει στις 8.30 το πρωί στο Ενοριακό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ταξιαρχών και Νικολάου, πίσω από το Κοιμητήριο Βανάτου. 

Σε καιρούς και τόπους Πανδημίας, η συσπείρωσή μας στο Σώμα του Χριστού, που είναι η Εκκλησία Του, παρέχει ασφάλεια, προστασία και παρηγορία. 

Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: