e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ευχαριστιακή Σύναξη 1ης επετείου Ενθρονίσεως Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με Χειροτονία Πρεσβυτέρου [photos - video]


Φωτοστιγμές από το Αρχιερατικό Συλλείτουργο σήμερα, 29 Ιουνίου 2020, εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ρέντφερν του Σίδνεϊ. 
     Ένας χρόνος από της Ενθρονίσεως του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου. Κατά την διάρκεια της Ευχαριστιακής Συνάξεως έγινε η Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του μέχρι τώρα Διακόνου Χριστοφόρου Κρικέλη και ακολούθως η Χειροθεσία του σε Αρχιμανδρίτη. 
    Ο Ιερέας και η κυρία που βρίσκονται δίπλα στον π. Χριστοφόρο είναι οι γονείς του, ήτοι ο π. Ιορδάνης και η Πρεσβυτέρα του.
[Φωτοανταπόκριση από Σίδνεϊ στο "Νυχθημερόν": π. Νικόλαος Μποζίκης
Μετά τις φωτογραφίες, πλήρης η τηλε-μετάδοση]







































Holy Glorious Apostles Peter and Paul: Matins, Divine Liturgy, and ordination of Fr. Christophoros Krikelis to presbyter and elevation to Archimandrite, presided by His Eminence Archbishop Makarios at the Cathedral of the Annunciation of Theotokos at Sydney.


Δεν υπάρχουν σχόλια: