e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Αγιά Σοφιά: "Πιστεύω δεν θα τολμήσουν να την κάνουν τζαμί" [video]


CNN Greece 21:08 Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020 

Την πεποίθηση ότι οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να μετατρέψουν την Αγία Σοφία σε τζαμί, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, από τη Βαλύρα Μεσσηνίας. 

«Εκείνοι παίζουν με όποια παιχνίδια τύχουν στα χέρια τους. Είναι κι αυτό ένα παιχνίδι. Πιστεύω δεν θα το τολμήσουν», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο mesogeios tv. 

Ερωτηθείς για τη στάση της Εκκλησίας και της Πολιτείας στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών επισήμανε ότι η αντιμετώπιση ήταν συνετή. 

«Η Πολιτεία έκανε το καθήκον της και από ό,τι φάνηκε από την πορεία των πραγμάτων έδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά. Να βοηθήσει ο Θεός να μην έχουμε ξανά τέτοιες δοκιμασίες», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: