e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Αύριο, 11.9.2020, Γάλλοι και Έλληνες των Παρισίων θα αποχαιρετήσουν τον π. ΝΙΚΟΛΑΟ ΞΕΝΟ


Αύριο Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020, στις 15.00, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, πριν την αναχώρηση του για την ιδιαίτερα του πατρίδα την Ζάκυνθο, η σορός του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Νικολάου Ξένου και προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, των βοηθών αυτού Επισκόπων και του Ι. Κλήρου της πόλεως των Παρισίων, θα τελεσθεί επίσημο Τρισάγιο θα ακολουθήσουν μάλιστα ομιλίες για την ζωή και το έργο του μεταστάντος.
*   *   *
Η Οικογένεια του μακαριστού π. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΝΟΥ, Ζακυνθίου Ιερέως των Παρισίων, ανακοινώνει: 

Αγαπημένοι μας φίλοι αύριο στης 3.00 το μεσημέρι θα τιμήσουμε την μνήμη του πάτερ Νικόλα στην Μητρόπολη του Παρισιού (Άγιος Στέφανος). Θα είναι η ευκαιρία για όλους τους φίλους Γάλλους και Έλληνες που ζουν στην Γαλλία να αποχαιρετήσουνε τον Πάτερ Νικόλα πριν την κηδεία που θα γίνει στην Ζάκυνθο την επόμενη εβδομάδα.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα μηνύματα σας.

Très chers amis demain à 15h à la Cathédrale de Saint Stephane à Paris, nous honorerons la mémoire de père Nicolas. Ce sera l occasion pour ses amis Français et Grecs qui habitent en France de le saluer une dernière fois avant l'enterrement qui aura lieu à Zakynthos la semaine prochaine.

Merci à tous pour vos messages de soutien.

Δεν υπάρχουν σχόλια: