e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Αισιόδοξο μήνυμα για τη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής


Ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της Θεολογικής Σχολής στη Βοστώνη, θέλησε να στείλει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, με αφορμή την επίσκεψή του στη Σχολή. 

“Διασώζουμε τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού και το Ελληνικό Κολλέγιο, για να αποτελούν ζωντανές πηγές της ορθόδοξης θεολογίας και του ελληνικού πολιτισμού για την Εκκλησία μας στην Αμερική”, υπογράμμισε σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό”, συμπλήρωσε, “καθώς καθηγητές και φοιτητές βελτιώνονται διαρκώς”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Ελπιδοφόρος κατά το διήμερο της Κυριακής και της Δευτέρας, 13 και 14 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στη Βοστώνη για να συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και στην τελετή έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους της Θεολογικής Σχολής, ενώ πραγματοποίησε και επισκέψεις στο Maliotis Cultural Center και στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: