e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Συλλογή λαδιού από τη Μητρόπολη Ζακύνθου για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας


Η Ιερά Μητρόπολις Ζακύνθου, μέσω σημερινής (25.9.2020) Εγκυκλίου του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄ προς τον Κλήρο και τον Λαό του νησιού, πληροφορεί για την πρωτοβουλία συλλογής λαδιού ΜΟΝΟ, για τους πληγέντες και παθόντες από την σφοδρότητα του μεσογειακού Κυκλώνα "Ιανός" κατοίκους κυρίως της Καρδίτσας και των περιχώρων. 

Το λάδι, το οποίο θα συγκεντρωθεί μέσω των Ενοριών, θα συλλεγεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αμπελοκήπων (Ρόιδου) και υπεύθυνος προς τούτο θα είναι ο Εφημέριος, Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κεφαλληνός. Οι κατά τόπους Εφημέριοι θα μεριμνήσουν να μεταφέρουν το λάδι που θα προσφερθεί στον τόπο συγκέντρωσης, όπου θα βρίσκεται ο π. Λάμπρος κάθε απόγευμα από την προσεχή Δευτέρα 28.9.2020, έως την Κυριακή 4.10.2020 και εντός των ωρών 6-7.30 μ.μ.

Αμέσως μετά το χρονικό αυτό όριο το λάδι θα προωθηθεί στην Καρδίτσα για τις ανάγκες της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων προς ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: