e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

1ο Δημοτικό Κάμπου στο Βανάτο: Απολύμανση του σχολείου και τεστ στους μαθητές ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών


Να απολυμανθεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου ζητά από τη δημοτική αρχή ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός», μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοϊό σε οδηγό λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγια από και προς το συγκεκριμένο σχολείο. 

Ο Σύλλογος στην επιστολή που απέστειλε προς τον Δήμαρχο Ν. Αρετάκη, αναφέρει: «Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ζακύνθου μετά το γνωστό περιστατικό που αφορά κρούσμα covid 19 με οδηγό σχολικού λεωφορείου που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου του νησιού ΑΠΑΙΤΕΙ την άμεση απολύμανση του σχολείου. Η απολύμανση να γίνει με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα και ανάλογες περιπτώσεις συνεργεία και όχι με απλή χρήση χλωρίνης!!! Τέλος απαιτεί επίσης την διενέργεια ελέγχου και στους 32 μαθητές-τριες που μετέφερε το δρομολόγιο του λεωφορείου». 

photo: especial.gr | πηγή δημοσιεύματος: ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: