e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Κυριακή Στ΄ Λουκά, 25.10.2020, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί Κυριακής Στ΄ Λουκά, 25ης Οκτωβρίου 2020, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου εν Ζακύνθω, για την αναστάσιμη Ευχαριστιακή Σύναξη της ημέρας, προ-εορτάζοντας μάλιστα τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλύτη. 
     Λειτούργησε ο Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος ομίλησε κατάλληλα προς το ικανό εκκλησίασμα, ενώ το ψαλτήρι τίμησαν άξια οι Ιεροψάλτες κ.κ. Δημήτριος Κάνδηλας, Χρυσοβαλάντης Δρογγίτης και Σπυρίδων Σαρατσένος. Μαζί του εκτάκτως ήταν ο φέρελπις νέος μουσικός της Ζακύνθου κ. Κωνσταντίνος Μαυρίας, τον οποίον καλωσόρισε ο Εφημέριος.






























































Δεν υπάρχουν σχόλια: