e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Μια προσευχή για τον π. Νικόλαο Κακαβελάκη, Εφημέριο Λυών Γαλλίας


Καλούμε όλους τους φίλους αναγνώστες μας, ιερωμένους και λαϊκούς, σε προσευχή, ώστε να ενισχυθεί ο π. Νικόλαος Κακαβελάκη, ελληνορθόδοξος ιερέας στη Λυών της Γαλλίας, ο οποίος οδυνάται μεταξύ ζωής και θανάτου ολοένα, μετά την αποτρόπαιη επίθεση, την οποίαν υπέστη, με κομμένη καραμπίνα από άγνωστο, σήμερα το απόγευμα (31.10.2020), έξω από Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου εφημερεύει, κι ενώ τον κλείδωνε, μετά τα Εσπέρια ενόψει της αυριανής Κυριακής.
 
Ο π. Νικόλαος είναι 52 χρόνων, πατέρας δύο παιδιών και θεωρούμε ότι με την προσευχή μας μπορούμε να σταθούμε ανακουφιστικοί και παρηγορητικοί στο προσκέφαλο του πόνου του.

π. Π. Κ.
Φωτό: Ο π. Νικόλαος με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: