e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Για την αναγνώριση της Εκκλησίας της Ουκρανίας από την Εκκλησία της Κύπρου [audio]


Συνέντευξη του δημοσιογράφου Αριστείδη Βικέτου στην εκπομπή ΠΡΩΙΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ηλιάδη του ραδιοσταθμού ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6 FM της Κύπρου (Λευκωσία), που παραχωρήθηκε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.

Ο έγκριτος και έμπειρος δημοσιογράφος απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τις αντιδράσεις μιας μερίδας Ιεραρχών στην πρόσφατη απόφαση του Μακ. Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Β΄ να μνημονεύσει το Μακ. Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. ΕΠΙΦΑΝΙΟ, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την κανονική αναγνώριση της Αυτοκεφάλου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας από την Εκκλησία της Κύπρου. 

Πηγή του ηχητικού αρχείου της εκπομπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: