e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Διαδικτυακή έκθεση "Το αρχιτεκτονικό θαύμα της Αγ. Σοφίας ΚΠόλεως ως έκφραση του οικουμενικής Ρωμιοσύνης"


Επισυνάπτουμε πρόσκληση διαδικτυακής έκθεσης που οργανώνει η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών.

Αγαπητοί,

Σας στέλνω τη σχετική πρόσκληση για την διαδικτυακή έκθεση ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ και παρακαλώ να τιμήσετε με την συμμετοχή σας, την εκδήλωση που οργανώνει η ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ. για την Αγία Σοφία.

Ο σκοπός είναι να διαμορφωθεί μια κοινή γνώμη όσο το δυνατόν ευρύτερη παγκοσμίως, η οποία θα υποστηρίξει έστω και ηθικά τις νομικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη.

Επικεντρωθείτε στη διάδοση της πρόσκλησης, σε όσο μπορείτε περισσότερους, ειδικά ξένους-ξενόγλωσσους με τους οποίους έχετε ηλεκτρονική επικοινωνία.

Όπως θα δείτε στην πρόσκληση, η εκδήλωση θα γίνει σε τέσσερις γλώσσες και διατίθενται οι αντίστοιχες προσκλήσεις. 

Συνδράμετε την προσπάθεια των Κωνσταντινοπολίτικων σωματείων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χριστόφορος Σωφρονίου

Καρδιολόγος
Άρχων Υπομνηματογράφος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας



Δεν υπάρχουν σχόλια: