e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Εκπαιδευτικός 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάμπου στο Βανάτο: "Ο επίμονος -δυστυχώς- ιός, χτύπησε και το δικό μας σπίτι"

Η κ. Άννα Γιαννούλη, εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάμπου, εδώ στο Βανάτο Ζακύνθου, έκανε πριν λίγο την ακόλουθη ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook, αναφερόμενη στα κρούσματα Covid-19, που παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες στη Ζάκυνθο, αλλά σήμερα και στο εν λόγω Σχολείο:

Αγαπητοί μας γονείς,

ο επίμονος -δυστυχώς- ιός, χτύπησε και το δικό μας σπίτι. Όλη η οικογένεια του σχολείου μας, ευχόμαστε περαστικά στους μικρούς μας μαθητές και γρήγορα να γυρίσουν υγιείς και ξέγνοιαστοι κοντά μας.

Καταλαβαίνουμε την ανησυχία σας, γι' αυτό θέλουμε να σας πληροφορήσουμε πως ήδη έχουν τεθεί από αύριο σε καραντίνα οι μαθητές της Δ1 τάξης, η δασκάλα τους, τα παιδιά που μπαίνουν στο ίδιο λεωφορείο με τα θετικά κρούσματα, καθώς επίσης ο οδηγός και η συνοδός τους. Επίσης θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο συγκεκριμένο τμήμα και στους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου.

Τέλος, εμείς οι εκπαιδευτικοί, θα ξανακάνουμε τεστ για να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια όλων των μαθητών μας. Ας μείνουμε όλοι ενωμένοι και ψύχραιμοι. Πάνω απ' όλα προέχει η ψυχική ηρεμία, η υγεία και η ασφάλεια όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: