e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Για τον αυριανό κυριακάτικο εκκλησιασμό στην Ενορία Μπανάτου (7.2.2021)


Δεδομένων των ασταθών συνθηκών του κοινοτικού βίου μας, εξαιτίας του επάρατου Κορονοϊού που μάς ταλαιπωρεί και της ευμετάβολης κατάστασης ως προς τους εκκλησιασμούς μας, γνωρίζουμε στους Ενορίτες μας ότι για αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, θα γίνει η Ευχαριστιακή Σύναξή μας στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, με την παρουσία των πρώτων εννέα (9) πιστών που θα φθάσουν προς εκκλησιασμόν. Έτσι ορίζει η τελευταία ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση. 

Εάν δεν αλλάξει κάτι εν τω μεταξύ, το ίδιο θα γίνει και την ερχόμενη Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποίαν η Ενορία μας συνεορτάζει σεμνοπρεπώς τους Αγίους Χαράλαμπο και Βλάσιο, στον ανωτέρω Ναό της Φανερωμένης μας. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: