e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Η υπαίθρια Ευχαριστιακή Σύναξη για την Κηδεία του Επισκόπου Αθανασίου Γιέφτιτς, θανόντος από Covid-19 [live]

Μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό στο Trebinje, σήμερα το πρωί από τις 8.30 π.μ., πργαματοποιήθηκε υπαίθρια Ευχαριστιακή Σύναξη για την κηδεία του μακαριστού Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης Αθανασίου Γιέφτιτς, προεστώτος του Μητροπολίτου Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσοστόμου, συλλειτουργούντων και άλλων Ιεραρχών και πλήθους Κληρικώντης Σερβικής Εκκλησίας. 
     Ατυχώς, παρά το ότι ήδη αποδεκατίζονται οι Ιεράρχες του εν λόγω Πατριαρχείου εξαιτίας του θανατηφόρου Covid-19, όπως και ο προκείμενος νεκρός, οι πλείστοι εκ του Κλήρου και του Λαού ουδόλως προσέχουν φορώντας μάσκα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 


















Δεν υπάρχουν σχόλια: