e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Επιδεινώθηκε η υγεία του πάσχοντος από Covid-19 Επισκόπου Αθανασίου Γιέβτιτς


Ο συνταξιούχος Επίσκοπος Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης Αθανάσιος Γιέβτιτς, Ιεράρχης του Πατριαρχείου Σερβίας, γνωστός και διαπρεπής θεολόγος παγκοσμίως, εισήχθη στο Νοσοκομείο Δημόσιας Υγείας Trebinje στις 19 Φεβρουαρίου 2021, πάσχοντας από Covid-19, με επιβάρυνση των πνευμόνων του

Σήμερα, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της οικείας Επισκοπής, όντας ακόμη στο νοσοκομείο, βρίσκεται σε σοβαρή γενική κατάσταση, με φλεγμονή και των δύο πνευμόνων, με μη επεμβατική αναπνευστική υποστήριξη. 

Το προσωπικό του Νοσοκομείου PHI Trebinje φροντίζει συνεχώς την κατάσταση της υγείας του Επισκόπου Αθανασίου, καθώς και πολλών άλλων ασθενών. 

Κατά τη διάρκεια της σήμερον, ο Επίσκοπος Μπούντβα-Νίκσιτς και τοποτηρητής Μαυροβουνίου-Πριμόρτζε κ. Ιωαννίκιος, έφτασε στην Επισκοπή Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης, συναντήθηκε μάλιστα, εκτός από τον οικείο Επίσκοπο, με τον εν λόγω νοσηλευόμενο Επίσκοπο Αθανάσιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: