e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Μεγαλοβδόμαδο 2021 με το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων

Το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, με την ευκαιρία του Πάσχα 2021, οργάνωσε ειδικό μεγαλοβδομαδιάτικο αφιέρωμα με θέμα: 

 

«Μεγαλοβδόμαδο με το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων».

 

H ψηφιακή αυτή έκθεση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Μουσείου (http://www.zakynthos-museumsolomos.gr/easter2021.html), ενώ κάθε μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και μια δημοσίευση, από το Σάββατο του Λαζάρου 24/4 έως τη Κυριακή του Πάσχα 2/5, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες-followers να ανακαλύψουν λεπτομέρειες από τα εκθέματα της μόνιμης συλλογής του Μουσείου που απεικονίζουν ή αναφέρονται στο Θείο Πάθος. Τα ψηφιακά εκθέματα προέρχονται από τη δωρεά φορητών εικόνων της Θάλειας Κολυβά κι από τα χειρόγραφα και τις εκδόσεις του Διονυσίου Σολωμού που ακολουθούν συμβολικά την πορεία των Παθών μέχρι την Ανάσταση και τα γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης.


 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Οργάνωση & Επίβλεψη: Κατερίνα Δεμέτη

Επιμέλεια: Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας  

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Μουσείου:

www.facebook.com/museumsolomos  |  www.instagram.com/museumsolomos  

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: