e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Η νύκτα της Αναστάσεως του Κυρίου 2021 στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 
ΙΕΡΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΗΣ 
Αγαπητοί μας, 
Η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης! Το Πάσχα. Ευχόμαστε μέσα από τις καρδιές μας η Ανάσταση του Κυρίου να μας δείξει τον δρόμο προς την αγαλλίαση και την αληθινή ευτυχία. Ας εστιάσουμε στα όμορφα και στις μικρές απολαύσεις που έχει η ζωή. Ένα χαμόγελο, μία ένδειξη αγάπης στον συνάνθρωπο μας, με όποιον τρόπο μπορούμε και χωρίς να περιμένουμε κάποιο αντάλλαγμα… 
Η αγάπη, ένα αίσθημα τόσο δυνατό, μπορεί να κάνει τον κόσμο, στον οποίο ζούμε και όπου πρόκειται να μεγαλώσουν τα παιδιά μας, καλύτερο! Ένα χαμόγελο, ακόμα και σε κάποιον άγνωστο, στον δρόμο περαστικό, μπορεί να κάνει κάποιον ευτυχισμένο! Στο χέρι μας είναι να ομορφύνουμε τον κόσμο μας, κυρίως στις δύσκολες αυτές ημέρες της πανδημίας. 
Καλό Πάσχα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: