e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Καρπενήσι: Αγωνιούν οι Ευρυτάνες για τον παπά-Πάνο της Αγίας Τριάδας

Tην αγωνία τους για την έκβαση της υγείας, του εφημέριου του ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδας Καρπενησίου π. Παναγιώτη Αθανασιά εκφράζουν με προσευχές, παρακλήσεις και αγρυπνίες στους ναούς τους, οι Ευρυτάνες.

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου όταν προσβλήθηκε από κορωνοϊό, όπου κατάφερε να τον νικήσει, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Το τελευταίο διάστημα όμως, λοίμωξη που τον οδήγησε και πάλι στο νοσοκομείο, του προκάλεσε επιπλοκές και ο πατέρας Παναγιώτης νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.

Να σημειωθεί ότι τα νοσοκομεία Στερεάς και Θεσσαλίας, τη νύχτα που κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του, δεν υπήρχε ΜΕΘ για non covid περιστατικό.

Ευχή όλων να επιστρέψει και πάλι ο πατήρ Παναγιώτης υγιής στον τόπο του και στους συμπολίτες του. «Αποτελεί ένα μεγάλο πνευματικό κεφάλαιο για την Ευρυτανία και όχι μόνο» καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα.

πηγή: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: