e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Συμπαράσταση Βουλευτή Ζακύνθου προς τον Μητροπολίτη Ζακύνθου


Ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσιος Ακτύπης, μόλις πληροφορήθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό κατά Συνοδικών Δικαστών, μεταξύ των οποίων ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος, δημοσιοποίησε το εξής κείμενο συμπαράστασης στο facebook:

"Καταδικάζω απερίφραστα και κατηγορηματικά τη βάρβαρη και πρωτοφανή στα χρονικά επίθεση που δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στη μονή Πετράκη ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος Δ΄ και οι υπόλοιποι έξι Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου. 

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονύσιο και σε όλους όσοι τραυματίστηκαν σήμερα από την ασύλληπτη αυτή επίθεση. 

Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονύσιο και του μεταφέρω πάραυτα τις ευχές και τη θετική σκέψη των Ζακυνθινών συμπολιτών μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: