e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Συνάντηση του Γέροντος Χαλκηδόνος με τον Έπαρχο Kadikoy

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκηδόνος ο Έπαρχος Kadikoy Εντιμ. κ. Mustafa Ozarslan.

Ο Σεβ. Μητροπολιτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ υποδέχτηκε με χαρά τον υψηλό Επισκέπτη του. Κατά τη διάρκεια της εγκάρδιας συναντήσεως, συζητήθηκαν, συν τοις άλλοις, θέματα που απασχολούν τις θρησκευτικές κοινότητες της περιοχής,  αλλά και τρόποι ενδυναμώσεως των δεσμών τους με την τοπική κοινωνία μέσω αλληλογνωριμίας και κοινών δράσεων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Έπαρχο για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την στήριξη του έργου της Ι. Μητροπόλεως Χαλκηδόνος και από κοινού δεσμεύτηκαν για την προώθηση του πνεύματος συνεργασίας των κοινοτήτων της Περιφέρειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: