e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Στο Άγιον Όρος ο Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ

Φωτογραφίες: Κώστας Τζιβανίδης
 
Στο Άγιον Όρος έφτασε σήμερα, Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνoς κ. Εμμανουήλ. Ο Γέρων Χαλκηδόνος θα προστή της πανηγύρεως για την εορτή του Προφήτου Ηλιού (με το ιουλιανό ημερολόγιο) στην ομώνυμη Σκήτη και θα παραστεί στην εγκατάσταση του νέου Δικαίου της Σκήτης, Γέροντος Φιλήμονος. 
    Ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος επισκέφθηκε τον Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους, Γεώργιο Βατοπαιδινό, παρουσία και του Υποδιοικητή του Αγίου Όρους Αρίστου Κασμίρογλου. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Εμμανουήλ αναχώρησε για την Ιερά Μονή Παντοκράτορος, όπου εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από τον Ηγούμενο Γαβριήλ και την περί αυτόν αδελφότητα.








Δεν υπάρχουν σχόλια: