e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Αρχιερείς του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας τέλεσαν Εξόδιο Ακολουθία για τον Κινσάσας Νικηφόρο στο Αρεταίειο

Σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου του Αρεταίειου Νοσοκομείου των Αθηνών ο Σεβ. Μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης τέλεσαν την Εξόδιο Ακολουθία για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας κ. Νικηφόρο, την ίδια ώρα που ετελείτο η Εξόδιος του αοιδίμου Ιεράρχου της Αλεξανδρινής Εκκλησίας στη Σκήτη της Μικράς Αγίας Άννης, στο αγιώνυμον Όρος του Άθωνος. 

Ακολούθως οι δύο Μητροπολίτες προσκύνησαν στον θάλαμο της εκδημίας προς Κύριον του Αγίου Νεκταρίου και δεήθηκαν υπέρ αναπαύσεως Νικηφόρου Αρχιερέως, αδελφού και συλλειτουργού αυτών γενομένου και υπέρ υγείας πάντων και πασών, κυρίως δε των πασχόντων από τον επάρατο Κορονοϊό.





Δεν υπάρχουν σχόλια: