e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Έληξε απόψε η Εικαστική Έκθεση Χρήστου Μπάρλου στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς"

Έριξε αυλαία πριν λίγο απόψε, 18 Ιουλίου 2021, η Έκθεση Γλυπτών και Ζωγραφικών Έργων του Χρήστου Μπάρλου στην αίθουσα τέχνης του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς", εδώ στο Μπανάτο Ζακύνθου. Σπουδαίοι άνθρωποι των Γραμμάτων, των διαφόρων Επιστημών και των Τεχνών έφθασαν έως τον τόπο μας για να θαυμάσουν αφενός μεν την τέχνη του Εικαστικού Μπάρλου, αφετέρου δε εκφράζοντας έναν καλό λόγο για την ανύστακτη προσπάθεια του "Αληθώς" και του επιμελητή των εκθέσεων Ιωάννη Πορφύριου Καποδίστρια. 

[Οι φωτο-αποτυπώσεις είναι από τις αποψινές επισκέψεις φιλότεχνων. Στην 1η φωτό, ο γλύπτης κ. Μπάρλος (πρώτος από αριστερά), ο κ. Σωκράτης Γ. Παπαγεωργίου, Καθηγητής Νευρολογίας και Νευροψυχολογίας στην A΄ Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με την σύζυγό του (δεύτερος και τρίτη από δεξιά) και ο γυναικολόγος κ. Διονύσης Αρβανιτάκης, γνωστότερος ως "Ερασίμολπος", σχολιαστής τοπικής εφημερίδας (δεύτερος από αριστερά)].

Η επόμενη Έκθεση - έκπληξη θα ανακοινωθεί προσεχώς. Εκείνο που επί του παρόντος μπορούμε να πούμε είναι ότι άρχεται την 1η Αυγούστου τρέχοντος έτους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: