e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας λειτουργός στην Ίμβρο, ανήμερα το 15αύγουστο 2021 [video]

Ο Μακ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, ο οποίος παρέστη στην 60ετηρίδα Ιερωσύνης του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ίμβρο, προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας. 

Συλλειτούργησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, Μύρων κ. Χρυσόστομος και Γουϊνέας κ. Γεώργιος. Τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας προσφώνησε καταλλήλως ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος και ο Πατριάρχης αντιφώνησε, αναφερόμενος στην ιεραποστολή στην Αφρική και στους Ιμβρίους που συναντά στις εκεί περιοδείες του. Ακολούθησε η Λιτάνευση της ιεράς Εικόνος. 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕ-ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: