e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο Παρίσι προεξάρχοντος του νέου Μητροπολίτου Γαλλίας Δημητρίου [video-photos]

Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου των Παρισίων τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του νέου Σεβ. Μητροπολίτου Γαλλίας κ. Δημητρίου. Είναι η πρώτη Θ. Λειτουργία του νέου Μητροπολίτου μετά την ενθρόνισή του, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες. 
     Με τον Μητροπολίτη Γαλλίας συλλειτούργησαν ο εν Γαλλία Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού κ. Ιώβ και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Ρηγίου κ. Ειρηναίος. Συμπροσευχόμενος ήταν και ο Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων. 

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:














Δεν υπάρχουν σχόλια: