e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχου με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, συναντήθηκε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, στις 22 Νοεμβρίου 2021. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφει: 
    «Ήταν μεγάλη τιμή να δω τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, να εκφράσω τα σέβη μου για την 30ή επέτειο από την ενθρόνισή του και να τον συγχαρώ για τις ιστορικά επιτυχημένες επισκέψεις του στην Ουκρανία και τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ δεσμεύονται στη φιλία τους με την Ορθόδοξη Εκκλησία και την υποστήριξη της θρησκευτικής ελευθερίας.»
    «It was a great honor to see His All Holiness @EcuPatriarch , to offer my respects on his 30th Anniversary in office & congratulations on his historically successful visits to Ukraine & US. The US is committed to our friendship w/ the Orthodox Church & supporting religious freedom.»




Δεν υπάρχουν σχόλια: