e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Εξέρχεται ο Πατριάρχης το πρωί της Παρασκευής από το νοσοκομείο – αναχωρεί την Κυριακή


Του Θεοδώρου Καλμούκου | Εθνικός Κήρυξ

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα εξέλθει από το νοσοκομείο Mount Sinai το πρωί της Παρασκευής, θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη και το Σάββατο για να αναπαυθεί και θα αναχωρήσει για την έδρα του, το Φανάρι της Κωνσταντινούπολης την Κυριακή το μεσημέρι με τις Τούρκικες Αερογραμμές.

Ο «Ε.Κ.» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Παναγιώτατος αισθάνεται πολύ καλά έπειτα από την επέμβαση της Τετάρτης κατά την οποία έγινε τοποθέτηση τριών στεντ στην καρδιά από ομάδα ομογενών γιατρών με επικεφαλής τον κορυφαίο ιατρό Γεώργιο Ντάγκα. Ο Δρ. Ντάγκας έχει ανακαλύψει μία πρωτοποριακή μέθοδο για τη απόφραξη των αρτηριών χωρίς να υποβάλλεται ο ασθενής σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε ενώ ο Παναγιώτατος ήταν εν εγρηγόρσει χωρίς να του παρασχεθεί αναισθητικό και μάλιστα συνομιλούσε με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες.

Νωρίτερα την Πέμπτη ανάμεσα σ’ αυτούς που του ευχήθηκαν τηλεφωνικώς ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδος Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τουίτ με ευχές του για περαστικά στον Παναγιώτατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: