e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Αρχιερατικός Εσπερινός για τον Άγ. Ιωάννη τον Χρυσόστομο και τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δωδώνης


Απόγευμα 12ης Νοεμβρίου 2021, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στην αυλή της οικίας του Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου, έγινε Αρχιερατικός Εσπερινός για τα Ονομαστήρια του Σεβ. Δωδώνης, υπό τους περιορισμούς της υφισταμένης και φέτος Πανδημίας. 
    Παρόντες είναι μόνον ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, οι εξ Αθηνών Αρχιμανδρίτες Κάλλιστος Ροδόπουλος και Σπυρίδων Κατραμάδος, καθώς επίσης ο -παρεπιδημών στη γενέτειρά του κατ' αυτές τις ημέρες- Δευτερεύων Διάκονος του Οικουμενικού Πατριάρχου, Αλέξανδρος Κούτσης. 
    Σημειωτέον ότι ο Σεβ. κ. Χρυσόστομος δεν εορτάζει επίσημα κι εφέτος, μήτε θα δεχθεί διά ζώσης ευχές.
[Φωτογραφίες: π. Σεραφείμ Κονίδης]





































Δεν υπάρχουν σχόλια: