e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σήμερα, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, τον Εξοχ. Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβερνήσεως στην Θρονική εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ελλογιμ. κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη, Ομοτιμ. Καθηγητή και Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, την Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γενική Πρόξενο στην Πόλη, και τον Εντιμ. κ. Χριστόδουλο Μαργαρίτη, Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του κ. Υφυπουργού.

Ο Παναγιώτατος με αφορμή την αυριανή εορτή του Ιδρυτού της Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο κ. Κατσανιώτης του απένειμε τιμητικώς τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή και τη διακονία της Μητρός Εκκλησίας, στην Έδρα της, αλλά και στον κόσμο, καθώς και για την Ομογένεια της Πόλης.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

Φώτο:  Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου









Δεν υπάρχουν σχόλια: