e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής Δημήτριος, ο Βοστώνης Μεθόδιος και κληρικοί με Covid-19

09 Νοεμβρίου 2021 | Του Θεόδωρου Καλμούκου | Εθνικός Κήρυξ

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο πρώην Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, ο πρωτοσυγκελεύων της Αρχιεπισκοπής πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Ανδρέας Βυθούλκας και άλλοι κληρικοί της Αρχιεπισκοπής μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό. Πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος έχει ήπια συμπτώματα και το περνά στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη. 

Σε επικοινωνία του «Ε.Κ.» με τον Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιο, επιβεβαίωσε ότι μολύνθηκε με τον κορωνοϊό. Είπε ότι «ναι είναι αλήθεια ότι μολύνθηκα από τον κορωνοϊό, πιθανόν από τις εκδηλώσεις των Αρχόντων στη Νέα Υόρκη. Έχω ήπια συμπτώματα και είμαι στο σπίτι. Θα μεταβώ σε λίγο στο νοσοκομείου για την λήψη μιας ειδικής θεραπείας και θα επιστρέψω στο σπίτι». 

Επίσης νόσησε και ο πρωτοπρεσβύτερος Παντελεήμων Παπαδόπουλος ιερατικώς προϊστάμενος της κοινότητας Αναστάσεως του Χριστού στο Μπρούκβιλ του Λονγκ Αϊλαντ Νέας Υόρκης, ο οποίος ήδη το ξεπέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: