e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Δοξολογία για τη νέα χρονιά 2022 στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών [video-photos]


1.1.2022. Ρεπορτάζ: Μάκης Αδαμόπουλος | Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης


«Χρόνια πολλά ευλογημένα και δημιουργικά» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος αμέσως μετά την επίσημη Δοξολογία που τελέσθηκε στον ι. μητροπολιτικό ναό Αθηνών με αφορμή την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς.

Παρέστησαν, η ΠτΔ κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου στην Αθήνα, ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, εκπρόσωποι άλλων εκκλησιών, κομμάτων της Βουλής, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τελετάρχης στην Δοξολογία ήταν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.














Δεν υπάρχουν σχόλια: