e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για τα 15χρονα του "Νυχθημερόν"

«Νυχθημερόν» στην ποιότητα!

Αναζητώντας ποιότητα μέσα στο πέλαγος της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας και αγοράς συνάντησα, γνώρισα και αγάπησα από ετών το «Nυχθημερόν» και τον αγαπημένο μου αδελφό και συλλειτουργό π. Παναγιώτη Καποδίστρια. 

Άλλωστε, η ποιότητα, σε οποιαδήποτε διάστασή της, δεν είναι ούτε άσαρκη ούτε απρόσωπη. Σαρκώνεται και σαρκώνει πρόσωπα και σχέσεις…

Ποιότητα αισθητικής, ποιότητα λόγου, ποιότητα αυθεντικότητας στο υπαρξιακό κυνήγι της αλήθειας, ποιότητα στην προτίμηση του ουσιώδους από το επουσιώδες της ενημέρωσης, ποιότητα σοβαρότητας, σεμνότητας και συνάμα ελευθερίας..

Ποιότητα που καταξιώνει το δικαίωμα της έκφρασης και αναδεικνύει τον πλούτο του φιλοκαλικώς ζην…

Αυτήν την ποιότητα διακονεί το «Νυχθημερόν» και η ταπεινή αδελφική ευχή μου είναι να συνεχίσει «ατέλεστα» να την φανερώνει και να την καλλιεργεί μπροστά μας, διότι «ατέλεστον» το εν αληθεία τέλειον…

Μετά ευγνωμοσύνης και ευχών εγκαρδίων

+ ο Φθιώτιδος Συμεών

Δεν υπάρχουν σχόλια: