e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ταξιάρχη Μανταμάδου Λέσβου [video]

Πανηγυρικός Αναστάσιμος Αρχιερατικός Εσπερινός στο κοσμαγάπητο Προσκύνημα της Ενορίας του Ταξιάρχη Μανταμάδου νήσου Λέσβου εψάλη απόψε, 7.5.2022, επί τη αυριανή Ευχαριστιακή Συνάξει. Κατ' έτος εκεί, την Κυριακή των Μυροφόρων τελείται μεγάλη εορτή, με τη συρροή χιλιάδων προσκυνητών. 

Φέτος, μετά δυο χρόνια περιορισμών λόγω Κορονοϊού, τελούνται όλα ελεύθερα, οπότε ο λαός έχει πλέον την δυνατότητα να προσέλθει και να προσκυνήσει τον θαυματουργό Ταξιάρχη. 

Απόψε χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, παρόντων του Σεβ. Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου και του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕ-ΜΕΤΑΔΟΣΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: