e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Μέλη του Σουηδικού Ινστιτούτου Ερευνών στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, όμιλος ερευνητών και νεαρών επιστημόνων του Σουηδικού Ινστιτούτου Ερευνών Κωνσταντινουπόλεως, οι οποίοι συμμετέχουν στο Summer School "Remembering and coexisting in Turkey and the Eastern Mediterranean".
        Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός μετά της περί αυτόν αδελφότητος, ο οποίος τους καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εξηγώντας διά μακρών την ιστορία και την προσφορά του.
        Κατόπιν, ακολούθησε ξενάγηση στο ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας και την ιστορική Βιβλιοθήκη της Σχολής.






Δεν υπάρχουν σχόλια: