e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Άγγελμα εορτής Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στο Βανάτο Ζακύνθου (2.10.2022)


Ανακοινώνεται στους φιλέορτους ότι την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μνήμη των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, στον Ναό Φανερωμένης Βανάτου, θα εκτεθεί για πρώτη φορά σε προσκύνηση Εικόνισμα των Αγίων, το οποίο μερίμνησαν να ιστορηθεί από αγιογραφικό οίκο της Αττικής και προσέφεραν στον Ναό οι Οικογένειες Διονυσίου και Ιωάννας Μούσουρα - Εμμανουήλ και Αικατερίνης Μπούκη, υπέρ υγείας τέκνων και εγγονών τους, υπέρ αναπαύσεως δε της μακαριστής μητέρας τους Ιουστίνης

Οι ίδιες Οικογένειες θα προσφέρουν και την Αρτοκλασία της εορτής.

Την ομιλία για τον θαυμαστό βίο του ιερομάρτυρος Κυπριανού και της παρθενομάρτυρος Ιουστίνης θα κάνει ο τακτικός κήρυκας της Ενορίας, κ. Σταμάτιος Ζούλας, Μάστερ Θεολογίας.

Ώρα έναρξης Όρθρου: 7.45 π.μ. Ώρα απολύσεως θείας Λειτουργίας: 10.15 π.μ.

Όσοι ενδιαφερόμενοι, καλοδεχούμενοι!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: