e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Συλλυπητήρια για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Εκπροσωπώντας την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και τον Σεβασμ. Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, ο Θεοφιλ. Επίσκοποι Σωζοπόλεως κ. Κυριακός και Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικοί Επίτροποι Μελβούρνης και Νορθ-Κόουτ αντίστοιχα, μετέβησαν στο Κυβερνητικό Μέγαρο της Βικτώριας και υπέγραψαν στο βιβλίο των συλλυπητηρίων για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Τους Επισκόπους υποδέχθηκε ο κ. Anthony Howard, σύζυγος της Κυβερνήτριας της Βικτώριας, κ. Linda Dessau.

Εξάλλου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου, κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, υπέγραψε επίσης στο βιβλίο των συλλυπητηρίων της Βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο έχει ανοιχθεί στο Κυβερνητικό Μέγαρο, στο Σύδνεϋ.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια: