e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

29 χρόνια ιεροσύνης του Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννου

Μια  φωτογραφία από το παρελθόν, μάλιστα δε από την 21η Νοεμβρίου 1993, έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι ήδη παρήλθαν 29 ολόκληρα χρόνια από την εισδοχή τον Ιερό Κλήρο, τού σημερινού Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου.

Η χειροτονία του Ιωάννης Τσαφταρίδη, τελέστηκε εκείνη την ημέρα των Εισοδίων της Θεομήτορος, από τον τότε Μητροπολίτη Ζακύνθου Παντελεήμονα τον Μπεζενίτη (+), στην πανηγυρίζουσα Μονή της Υπεραγάθου, στην ορεινή Ζάκυνθου - Μετόχιο της Μονής Σινά. Στη φωτό, εκτός από τον χειροτονούντα και το χειροτονούμενο, φαίνεται και ο μακαριστός παπα-Γεράσιμος ο Σκαρτσής, φίλος και συνοδίτης του νέου Διακόνου Ιωάννη. 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:









Δεν υπάρχουν σχόλια: