e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ρώμη: Η πανήγυρις του Αγίου Θεοδώρου Τήρωνος στη Ροτόντα di San Teodoro al Palatino

Ρώμη, Σαββατοκύριακο των Απόκρεω, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023, στην πανηγυρίζουσα ιστορική Ροτόντα του Αγίου Θεοδώρου Λόφου Παλατίνου, χοροστατούντος και προεστώτος αρχιερατικώς του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου Ιταλίας κ. Πολυκάρπου, παρόντων των τοπικών Αρχόντων εξ Ελλάδος, εκπροσώπων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και ευάριθμων προσωπικοτήτων της Αιωνίου Πόλεως. 
Για όλα είχαν μεριμνήσει άριστα και υποδειγματικώς ο ρέκτης της εκκλησιαστικής ευπρεπείας και του Ωραίου, Εφημέριος, Αρχιμανδρίτης Συμεών Κάτσινας και οι συνεργάτες του!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΘΗΚΗ:


























Δεν υπάρχουν σχόλια: