e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Ο «Ποντοξενιτέας» έψαλε ποντιακά κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, με τη συνοδεία ποντιακή λύρας, άκουσε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος από νέους και παιδιά της Ποντιακής Αδελφότητας Νέας Νοτίου Ουαλίας «Ποντοξενιτέας», που τον επισκέφθηκαν στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Σύδνεϋ.

Ο Σεβασμιώτατος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά την αντιπροσωπεία του «Ποντοξενιτέα» για την επίσκεψη και την ξεχωριστή απόδοση των παραδοσιακών καλάντων του Πόντου, ενώ απηύθυνε σε όλους τις πατρικές ευχές του για ευλογημένα Χριστούγεννα και καρποφόρα νέα χρονιά.

Παρόντες ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ο ποντιακής καταγωγής Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, καθώς και ο Πρέσβης της Ρουμανίας στην Αυστραλία, κ. Radu Gabriel Safta, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: