e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Αθήνα: Πανήγυρις Αγ. Νικολάου στον Ναό του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Πανηγύρισε επί τη μνήμη του Αγίου Νικολάου, ο Ιερός Ναός του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαοδικείας κ. Θεοδωρήτου, Διευθυντού του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Παρέστησαν Άρχοντες της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, υπό τον αντιπρόεδρο της Αδελφότητας «Παναγία η Παμμακάριστος» Γεράσιμο Φωκά, ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελεήμονος Εταιρείας του Γηροκομείου – Πτωχοκομείου Αθηνών υπό τον πρόεδρό του Σπύρο Χαμακιώτη, ο πρόεδρος της Εστίας Θεολόγων Χάλκης, Καθηγητής Νικόλαος Ξεξάκης, και πολλοί πιστοί.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: