e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Επίσκεψη του Πρίγκιπα Παύλου στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα επισκέφθηκε ο Υψηλότατος Πρίγκηπας κ. Παύλος, τέως Διάδοχος Πρίγκιπας της Ελλάδος και Πρίγκιπας της Δανίας, την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Υψηλότατο να δείχνει ενδιαφέρον για το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Πρίγκηπα Παύλο, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την τιμητική επίσκεψη και συζήτησαν θέματα της ομογένειας και των αναγκών των Κοινοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη συνάντηση παρέστη επίσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος.

Ο Υψηλότατος αντάλλαξε χριστουγεννιάτικες ευχές με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Νικήτα και τον Θεοφιλέστατο, εκφράζοντας την χαρά του για την ευκαιρία να βρεθεί στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο.

Εκ της Αρχιεπισκοπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: