e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση για την αποκατάσταση και το μέλλον του Ορφανοτροφείου Πριγκήπου


Συνάντηση για το ιστορικό Ορφανοτροφείο Πριγκήπου, διοργανώνει η Europa Nostra Τουρκίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Έργου του Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου. 

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα τελετών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, μεταξύ 1:00 έως τις 4:30 μ.μ. Η συνάντηση στοχεύει να εκτιμήσει την πρόοδο του «Προγράμματος 7 της πιο απειλούμενης πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης: Ελληνικό Ορφανοτροφείο Πριγκήπου» και το «Πρόγραμμα Αποκατάστασης Ορφανοτροφείου Πριγκήπου» και να επικεντρωθεί στην τρέχουσα κατάσταση και το μέλλον του κτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: