e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Σύδνεϋ: Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στους Α΄ Χαιρετισμούς


Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία της Α΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σύδνεϋ.

Συμπροσευχήθηκαν ο Θεοφ. Επίσκοπος Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβος και ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.





Δεν υπάρχουν σχόλια: