e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Κυριακή Δ΄ Νηστειών 2024 στην Παναγούλα Βανάτου


Πρωί Κυριακής Δ΄ των Νηστειών, 14 Απριλίου 2024, στον Ναό της Παναγούλας Βανάτου, η κυριακάτικη θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, ιερουργούντος του οικείου Εφημερίου, π. Παναγιώτη Καποδίστρια, ψαλλόντων δε των κ.κ. Δημητρίου Κάνδηλα, Χρυσοβαλάντη Δρογγίτη και Σπυρίδωνος Δρογγίτη. 
        Ομίλησε κατάλληλα ο π. Παναγιώτης, με θέμα: "Αμφιβολία, το προοίμιο της πίστης". [Μπορείτε να αναγνώσετε την ομιλία ΕΔΩ!] 
        Σημειωτέον ότι μνημονεύτηκε, ένα χρόνο μετά την εκδημία της, η μακαριστή ενορίτισσά μας Ελένη, σύζυγος Φιλίππου Τουρκάκη, το γένος Κοντονή.









































Δεν υπάρχουν σχόλια: